Belmondo tényleg profi volt

Vágólapra másolva!
A TV2 tegnap este igen jó nézettséget produkált az RTL Klubbal szemben, ami azért is meglepő, mert általában utóbbi nyeri a hétköznap estéket.
Vágólapra másolva!

Ígéretes volt a kezdet a TV2 számára, hiszen a Jóban Rosszban című napi sorozat ismét megszorongatta az ugyanezen műsoridőben RTL-en sugárzott Fókusz-t a teljes lakosság körében (nézőszámok: RTL 1,21 millió, TV2 1,1 millió). A reklámozói célcsoportban legfontosabb 18-49 éves korosztályban már nem először győzedelmeskedett a TV2 sorozata: tegnap este is 454 ezer néző nézte a Jóban Rosszban-t, míg a Fókusz-t csupán 430 ezren követték.

A Megasztár egészen friss szerelmespárját is bemutató Aktív a18-49 éves korosztályban 40,5 százalékos közönségarányával, 597 ezres nézőszámával az RTL sikerműsorára mért csapást, hiszen Vágó Istvánra ugyanezen korosztály 33,3 százaléka, 481 ezer néző volt kíváncsi.

A TV2-n felbukkanó Jean Paul Belmondo a nem éppen mai, Profi című filmmel is profi nézettséget is hozott. A teljes lakosság körében átlagosan 1 millió 381 ezer néző izgult Belmondóért, míg Kepesre csak 697 ezer néző kattintott.

Természetesen az RTL Klubnak is akadtak sikerei: a Mónika a teljes lakosságot tekintve tönkreverte a Bűbájos boszorkák-at (érdekes módon a 18-49-es célcsoportnál utóbbiak nyertek, nyilván mágiával). A Híradó kicsivel megverte a Tények-et, a Barátok közt és a Vészhelyzet pedig hagyományosan igen jól teljesítő műsorok, ezek hozták az elvárt nézettséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről