A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Antal Imre mégis marad

Vágólapra másolva!
Volt arról szó, hogy Antal Imre távozik a Szeszélyes című műsorból, de ez még egy kicsit odébb van, legfeljebb a jövoben következhet be, ugyanis ma is forgat.
Vágólapra másolva!

Nem igaz, hogy Antal Imre felhagy a tévézéssel és kiszáll a nemrég feltámasztott Szeszélyes című műsorból, legalábbis a gyártó Szféra TV producere, Oltványi Tamás szerint semmi ok a pánikra.

"Arról van csak szó, hogy Imre nagy szeretettel üdvözölte Csonka Andrást társműsorvezetőként, de ettől még nem távozik a műsorból. Szeretné, ha egyszer Csonka folytatná helyette, ha ő már nem bírja tovább a tévézést, én pedig elfogadom a döntését" - kommentálta a kacsát a producer.

Oltványi elmondta, hogy a műsor az európai televíziózás egyik legjelentősebb hagyományokkal bíró produkciója. Antal Imre ma délután is forgat egy jelenetet a stábbal, úgyhogy a felzaklató álhír miatt az idős komikust kedvelő tévézőknek még nem kell remegő kezekkel a nyugtató után nyúlniuk.

"Esze ágában sincs visszavonulni. A kétmilliós nézettség jelent valamit, a közönség szeretete élteti. Valami félreértés lehet a dologban. Ismétlem: mindössze arról van szó, hogy ott ül mellette egy társműsorvezető, akivel jó munkakapcsolatban vannak" - tette hozzá a producer.

Az RTL Klubot is megkérdeztük, ott sem tudtak arról, hogy a jogi ügyek miatt Szeszélyes évszakok-ból Szeszélyes-sé lett produkcióból távozna a nagybeteg humorista. A csatorna különben minden adásra külön szerződik (tehát nincs egész idényre szóló együttműködési megállapodás), ám ezek tartalmába nem szól bele, a műsort egészében a Szféra gyártja.

Több mint 25 évvel ezelőtt indult a Szeszélyes évszakok: alkotói 2003-ban ünnepelték a 175. adást. Az MTV-s időszakban összesen 173 színész lépett fel a kabaréban az idők során, és úgy tűnt, hogy Antal Imre viccei maradnak a közszolgálati csatornán. Szünet állt be jó két évvel ezelőtt, majd felröppent a hír, hogy a viccmesterrel folytatást tervez a vele nyugdíjazása óta szerződésben álló Szféra TV. Sokáig azt sem lehetett tudni, hogy van-e valós igény a humoristára, hogy mely csatornán bukkan fel legközelebb, mindenesetre a bulvársajtó előszeretettel foglalkozik vele kórházi kezelése óta. Az MTV sajtóosztálya pár héttel a start még úgy tudta, hogy az m1-re kerül a megújult kabaré, ám az RTL 2006 októberében bejelentette, hogy új formában náluk folytatódik a műsor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!