Besokallt a Barátok közt egyik szereplője

Vágólapra másolva!
A rendre nézettségi listák élén végző szappanoperánál jönnek-mennek az emberek, nagy a forgalom, mint egy pláza folyosóin, egy ködös, novemberi délutánon.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt-et egy jó, erős estén akár kétmillió magyar is figyeli odaadó áhítattal, néma csöndben, így minden szereplőcsere fontos lehet a rajongók számára. Fluktuáció pedig megfigyelhető, mostanság nagy a mozgás, mint a választások estéjén a győztes párt irodájában.

A rajtnál is ott lévő Csomor Csilla alig pár hónapja távozott a sorozatból, sokak bánatára, de közben megjelent két új karakter: ez nem ment simán, mert az egyiket pár hét után le is kellett cserélni.A Mátyási Ricsit alakító Galgóczy Gazsi is otthagyta a sikerszériát még 2007 elején, ő szeretett volna leérettségizni.

Ezúttal Dósa Matyi távozik, aki négy évet húzott le a Mátyás király téren. Az Egresi Tónit alakító színész nagyjából akkor érkezett, mikor a korábbi gyerekszereplők, úgymond kiöregedtek (Kinizsi Ottó) vagy épp eltűntek a sorozatból (mint a Hoffer-gyerekek, korábban).

A döntést a fiatal színész hozta meg, nem a producer volt elégedetlen vele. "Szeretném leszögezni, nem a húsvét hétfőn történt támadás miatt jutottam erre a döntésre, már egy éve fontolgatom, hogy kiszállok. Úgy érzem, még fiatal vagyok, rengeteg tervem van, előttem a jövő, és egy ilyen sorozatban való szereplés erősen korlátozza az embert, és én nem szeretném, ha meg lennék kötve. Már most öt színdarabban játszom, és további három van készülőben. Egy hét múlva kezdem próbálni a Körúti Színházban a Vörös Malom című musicalt. Nekem az életem az éneklés, és bármit feladnék azért, hogy színpadon énekelhessek" - nyilatkozta a Blikknek.

Mint elmondta, a korán kelés, a reggeli autózás a dugóban, vagy a szövegtanulás nem fog hiányozni neki, de azért ez az időszak fontos része volt az életének. "Rengeteget tanultam a szakmáról, az életről. Hiányozni fognak a többiek is" - fűzte hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről