A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Megy a cirkusz a tévéknél

Vágólapra másolva!
Bontakozik az új trend az amerikai televíziózásban: az ének- és táncversenyek után most cirkuszi mutatványokat kell elsajátítaniuk a hírességeknek.
Vágólapra másolva!

A nagy tévétársaságok közül kettő, jelesül az ABC és az NBC indít cirkuszi műsort, és már a Fox és a CBS is jelezte, hogy érdekli az új műsorformátum. A produkció lényege nagyjából ugyanaz, mint a Szombat esti láz esetében: a vállalkozó szellemű hírességeknek olyasmit kell megtanulniuk kamerák előtt, amihez nem értettek korábban - csak ez a tánc helyett most zsonglőrködést és akrobatikus mutatványokat jelent.

A nyolcvanas években már létezett egy hasonló show, a Circus of the Stars, amelyre az ABC producerei is rábukkantak, és úgy gondolták, megéri újjáéleszteni. A csatornánál még csak tárgyalnak a műsor elkészítéséről, de az NBC Celebrity Circus című show-jából hat epizód már biztosan képernyőre kerül - utóbbi licenszének egyébként, az annak idején a Big Brother-t is kiötlő Endemol a tulajdonosa, a műsor már sikerrel futott Portugáliában és Argentínában.

Az NBC reality programokért felelős producere, Craig Plestis (aki jelenleg az American Gladiators-t futtatja sikerrel) elismerte, hogy van hasonlóság a tánc- és korcsolyaversenyek, valamint a cirkuszi show között, de a mostani produkció szerinte sokkal nagyszabásúbb és hajmeresztőbb lesz: "Tánc közben legfeljebb a körmöd törhet le. A mi show-nkban a lábadat törheted" - fogalmazott.

A produkciókról annyit lehet még tudni, hogy a cirkuszi világnak inkább a modernebb, Cirque du Soleil-féle ágát célozzák meg, és hogy a tervek szerint mindkét zsűrit bohócok, szakállas nők és hasonló figurák, vagyis a cirkusz szakértői alkotják majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!