A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Zsíros üzlet a sztárszívatás

Vágólapra másolva!
A show-val eddig 56 milliárd forintot kaszáló ITV már Indiának is eladta a Celeb vagyok, ments ki innen!-formátumot: a világ minden pontján szeretik nézni a gyötrődő hírességeket.
Vágólapra másolva!

Az ITV már a Sony Entertainment Television indiai csatornájának is eladta a Celeb vagyok, ments ki innen!-formátumot, az itthon is látott show kinti megfelelője két hónapon át fut majd heti öt alkalommal, minden hétköznap este. A realityt egy malajziai esőerdőben veszik fel júliusban, a celebeket és a műsorvezetőket pedig még ebben a hónapban megnevezi a tévé.

A gyártásban helyi cég mellett az ITV is részt vesz, így tovább növeli a formátumból származó bevételeit. A Guardian egy cikke szerint a 2002-es rajt óta az I'am a Celebrity több mint 170 millió fontot (56 milliárd forintot) hozott a csatornának: az összeg gyártásból, forgalmazásból és jogdíjakból áll össze.

rtl klub, bársony bence

Az amerikai verzió az NBC-n fut a napokban, a megfelelő botrányokkal együtt, várható idén még svéd kópia is, nem is beszélve a magyarról. Nagyon valószínű, hogy lesz folytatása: igaz, hogy roppant költséges (nagy stábot kell kiutaztatni távoli, egzotikus országba, ott elhelyezni, etetni), de impozáns nézettséget ért el az RTL Klubon mind a két széria.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!