VV4: alakul a két nagyszájú nő párbaja

Vágólapra másolva!
Nem volt meglepetés március 5-én, a Való Világ 4 újabb kiválasztásán. Szandika mindenképp ki akarja vinni párbajra korábbi barátnőjét, Évát, így több lakótársa is rá tett jelet.
Vágólapra másolva!

Elsőként a védettséget élvező Alekosz ment a táblához, régi ellenfelére, Bécire tett jelet, aki viszont a korábban megbeszélt taktikának megfelelően Szandikát választotta, annak reményében, hogy ő kiviszi párbajra Évát, és ki is ejti. A rúdtáncos lány Gigire tett, remélvén, hogy ő úgysem kap mástól jelet, és nem lesz veszélyben. Utóbbi ballagott a többiek elé, Anikót nevezte meg, noha Évával van a legtöbb konfliktusa.

Anikó sokszor összeveszett már Évával, rá tette a jelet, a göndör hajú lány pedig a régi barátság miatt nem nevezte meg Szandikát, ellenben Jerzyt igen: "irritál a beszédstílusa, borzasztó böszmeségeket beszél" - közölte. Jerzy önmagához képest összeszedettnek tűnt, mondatainak többször volt eleje és vége, közben Szandikára tett jelet, bízván abban, hogy ő kiejti Évát. "Ha én harcolni akarok, nem állhat elém senki. Én egy kemény kőszikla vagyok" - dörmögte Laci, majd egy furcsa logikai bukfenc után Szandra nevét mondta, mert szerinte ő is igen elszánt.

rtl klub, sajtóklub

A plasztikcica kategóriában bekerült lány (a képen balra) értékelő beszédében elmondta, hogy nem nyerhet a játék legvégén, de ideje egy párbajnak. A "benne van a pakliban" is elhangzott, holott korábban a műsorvezetőket ezzel lehetett kikergetni a világból, meg is tiltották a kifejezés használatát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!