A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

HD-ban megy a Viasat két csatornája

Vágólapra másolva!
A Viasat Broadcasting május 4-én Közép- és Kelet-Európa huszonkét országában elindította két nagy felbontású, nemzetközi televíziós csatornáját, a Viasat History HD-t és a Viasat Nature HD-t.
Vágólapra másolva!

Május 4-én huszonkét országában indították el a Viasat History HD-t és a Viasat Nature HD-t: mindkét csatorna Közép-, Kelet- és Észak-Európa huszonkilenc országában, valamint Afrikában jelenleg is elérhető tematikus ismeretterjesztő csatornák nagy felbontású változata.

A Viasat History az MTG első nemzetközi és egyben első kódolt televíziós csatornája, mely a hazai, skandináv területeken kívül piacra került, amikor 2004 májusában nyolc közép- és kelet-európai országban megkezdődték a sugárzását. A Viasat Nature-t 1998-ban indították az észak-európai régióban TV6 Nature World néven, 2002-től pedig jelenlegi nevén működik a csatorna.

A Viasat Nature East 2010 májusában huszonöt közép- és kelet-európai országban indult, a nap huszonnégy órájában sugárzott műsorral. 2011 februárjában az addig csak Európában fogható csatorna sugárzását kiterjesztették Afrikára is a Viasat History, a Viasat Explorer és a Viasat Crime csatornákéval együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!