A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megvannak az X-faktoros mentorsegédek

Geszti Péter Little G Weevil X-Faktor
Vágólapra másolva!
Geszti is visszatér a műsorban. De ki segít Szikorának?
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, Stohl András a hétvégén feltűnik az RTL Klub képernyőjén, Alföldi Róbert kérte segítségét az X-Faktor Mentorházában. Alföldi a fiúk csapatát kapta, közülük kell majd kiválasztani azt a hármat, akiket magával visz az élő adásba. Az egyik döntésnél nem értettek egyet, Stohl szerint a mentor nem a megfelelő versenyzőt válogatta be a show-ba.

Tóth Gabinak Czutor Zoltán segít majd, aki azért vállalta a felkérést, mert mindig hiányolta a tehetségkutatókból, hogy nem csak azok a versenyzők kerülnek be, akikben van alkotói potenciál. A volt megasztáros szerint azért jó választás a Belmondo frontembere, mert van tapasztalata abban, hogy milyen egy együttes élén állni. Czutor egyébként két éve már szerepelt az X-Faktorban, akkor az élő adás extra produkciójaként énekelt a színpadon.

Geszti Péter és Little G Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

Little G egy korábbi mentort, Geszti Pétert hívta segítségül, szerinte nála jobban senki nem tudna helyt állni mentorsegédként. Ők a 25 év felettiek közül válogatnak az X-Faktor hétvégi adásában. Szikora Robi a lányok csapatát választotta, így nem volt kérdés számára, hogy a fiatal generációból választ magának segítőt. Neki Puskás Peti fog tanácsot adni a hétvégén, akivel elmondásuk szerint mindenben egyet értettek a választás során, ugyanazt a három lányt találták a legjobbnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!