A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az RTL Klubon bukkanhat fel a kirúgott TV2-es színész

Szórakozás, Felhagy a színészettel Gesztesi Károly
Vágólapra másolva!
Gesztesi Károly az RTL Klubbal tárgyal, a színészre állítólag több produkcióban is számítanának.
Vágólapra másolva!

Nem marad tévés munka nélkül a TV2-től távozó Gesztesi Károly. Az információt a színész nem erősítette meg, nem titkolta azonban, hogy miután elváltak az útjaik a TV2-vel, egy másik televíziós csatornával kezdett tárgyalni.

"Ezt meg tudom erősíteni, de hogy melyikről van szó, arról nem beszélek. Legyen elég annyi, megkerestek, bementem tárgyalni, megszagoltam, milyen ott a levegő, de még nem döntöttem. Nemrég volt az utolsó tárgyalás, legközelebb konkrétumokról beszélünk" - mesélte a Borsnak.

Már az utolsó tárgyaláson is túl van Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter azt mondta, hogy mivel az ilyen információkat nem szokták kommentálni, most sem árulnak el semmit.

Mint korábban beszámoltunk róla, Gesztesi Károly hetekkel ezelőtt távozott a TV2 napi sorozatából.
"Leültem a TV2 vezetőivel, megbeszéltem, amit meg kellett, és felmondtam. A kolléganőim gyönyörű virágcsokrokat kaptak tőlem, hogy aztán azzal szembesüljek, hogy elindult egy médiahadjárat, amit nem tudom, ki gerjesztett. A csatorna vezetőivel békében váltunk el egymástól, az is lehet, hogy fogunk még együtt dolgozni. Most már ott tartok, hogy a pénz nem alapvető fontosságú a számomra. Hál' istennek, van annyi, hogy még a gyerekeimnek is jusson belőle. A kihívások érdekelnek, az, hogy jól érezzem magam ott, ahol vagyok" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!