A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Playmate ragadja meg a fakanalat

Bánovics Marcsi
Évek óta modellként dolgozik
Vágólapra másolva!
A konyhafőnök ma esti adásában ismerős arc tűnik fel, Bánovics Marcsi fog küzdeni a továbbjutásért. A modell 2005-ben playmateként vált ismertté, azóta többször szerepelt a tévében.
Vágólapra másolva!

"Jellemző rám, hogy nem láttam egy részt sem a műsor előző szériájából, így akkor jöttem rá arra, hogy itt nem babra megy a játék, amikor a castingom második, azaz mindent eldöntő körére megérkeztem" - írja blogjában az RTL Klub műsorának válogatójáról.

Bejegyzésében hosszasan mesél arról, hogy került be A konyhafőnök-be. "Hatosával érkeztünk minden órában, és az itt jól teljesítők közül kerültünk be a műsorba. Én naiv, végig annyit tudtam csak: főzni szerető embereket keresnek. Mikor az egyik versenytársam levette a kabátját, ami alatt séfruhát viselt- sőt, a táskájából pedig előhalászott egy óriás fehér sapkát és a fejére biggyesztette, sem fogtam gyanút. Mosolyogva kérdeztem tőle, hogy azért viseli-e a szakácsoknak kijáró öltözetet, mert esetleg erősíti lelkileg. A válasza, miszerint nem, ő szakács és innen dolgozni megy, már kicsit felvitte a pulzusomat."

Évek óta modellként dolgozik Forrás: Bánovics Marcsi / Facebook

"Ezek után nem sok gondolkodási időm maradt, fel is tereltek minket a konyhába, ahol harminc perc alatt, kamerák kereszttüzében, szerkesztők árgus szemei mellett kellett ételt varázsolnunk az asztalon levő alapanyagokból. Szerencsére az első ijedtség után a tűzhely mellett már azonnal magamra találtam, és a szokásos Marcsis stílusomban megkezdtem a feladatot. Mikor menet közben megdorgáltam a szerkesztőket, hogy az alapanyagokkal (kolbászok, szalámi, szalonna stb.) jól feladták nekem a koca-vegának a leckét, már a kollegák is nevettek" - idézi fel.

Két hét múlva már a forgatáson volt, a modell ma este lesz először képernyőn. Korábban feltűnt a Vacsoracsatá-ban és az Aktív-ban is többször szerepelt.

Bánovics Marcsi ezúttal A konyhafőnök-ben tűnik fel Forrás: RTL Klub

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!