A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kastory Edina az új média- és hírközlési biztos

Kastory Edina
Vágólapra másolva!
Kastory Edina ügyvéd, jogi szakértő veszi át Bodonovich Jenő, média- és hírközlési biztos feladatait nyugdíjba vonulását követően, május 1-től a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál.
Vágólapra másolva!

Május 1-től Kastory Edinát nevezte ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Média- és hírközlési biztos hivatalának vezetőjévé Karas Monika, a hatóság elnöke. Az ügyvéd, jogi szakértő az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett, és széles körű tapasztalattal rendelkezik a polgári-vállalati jog számos szegmensében, kiemelt szakterülete a hírközlés és média, valamint a gyógyszeripar szakága. Adatvédelmi, igazgatási, érdekvédelmi ügyekben jelentős szaktudást szerzett mint jogi képviselő és szakértő.

Kastory Edina

Dolgozott civil és kormányzati hírközlési, mobiltávközlési, rádiós és televíziós műsorszolgáltatási, vezetékes és műholdas műsorelosztási ügyekben, hírközlési és híradástechnikai rendszerek közbeszerzésében, frekvenciahasználati jogosultságok árverésénél, pályáztatásánál, engedélyeztetésénél, továbbá részt vett hírközlési jogharmonizációs, jogalkotási feladatokban. Megbízói közé tartoztak rádiós és televíziós médiaszolgáltatók, hírközlési szolgáltatók, és hosszú éveken keresztül végzett jogi tanácsadói, illetve szakértői tevékenységet a hatóság, illetve jogelődei számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!