A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

31 évesen öngyilkos lett egy realityszereplő

Vágólapra másolva!
Alexa "Lex" McAllister az itthon is látott Nagy Ő amerikai verziójában szerepelt.
Vágólapra másolva!

Az amerikai The Bachelor valóságshow egy szereplője, Alexa McAllister február 16-án hunyt el, az első rendőrségi jelentések szerint valószínűleg gyógyszer-túladagolásban.

A Variety híre szerint két nappal korábban hívták ki a mentőket a nőhöz, aki csak orvosi vényre kapható gyógyszereket vett be nagyobb mennyiségben. Kórházba szállították, állapotát stabilizálták, de váratlanul még rosszabbul lett.

Forrás: Instagram

McAllister az ABC-féle valóságshow 14. évadjában szerepelt, a Variety szerint a rajongók nagy kedvence volt az a szezon. A TMZ a családot is megkereste, szerintük az elhunyt bipoláris zavarokkal, depresszióval küzdött egy ideje. Nem ez az első tragédia, a The Bachelor szereplői közül Gia Allemand 2013-ban, 29 éves korában végzett magával.

A Nagy Ő itthon három évadot élt meg a TV2-n, az elsőben Noszály Sándor teniszező, a másodikban Molnár Anikó celeb volt a főszereplő, aki párt keresett. A harmadik szériában Gyursánszky Gábor világbajnoki ezüstérmes kenus volt a „fődíj", de a nézettség esett, így negyediket már nem forgattak.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!