Részegen ünnepelt, orra betört, a fogdában kötött ki egy színész

2018 NBCUniversal Winter Press Tour - Arrivals GettyImageRank3 PRESS HORIZONTAL USA WINTER California Pasadena - California NBCUniversal Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Tyler Christopher Tour Langham Huntington Hotel FeedR
PASADENA, CA - JANUARY 09: Tyler Christopher attends the 2018 NBCUniversal Winter Press Tour at The Langham Huntington, Pasadena on January 9, 2018 in Pasadena, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nyilvános részegségért tartóztatták le a 47. születésnapját ünneplő Tyler Christophert. 
Vágólapra másolva!

Eva Longoria első férje, Tyler Christopher a fogdában kötött ki, miután az indianai Martinsville-ben letartóztatták nyilvános részegségért. A TMZ szerint hétfő óta nem engedték el a rendőrök.

A férfi a 47. születésnapját ünnepelte, de ezek szerint a kelleténél jóval többet ivott – a TMZ oldalán a rendőrségi fotóját is meg tudja nézni, azon látszik, hogy az orra is megsérült.

Tyler Christopher Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christopher Polk

Christophert leginkább szappanoperákból ismerheti a közönség, a General Hospital-ban több mint ezer részben játszott – ottani alakításáért Daytime Emmy-díjat is kapott –, később az Ármány és szenvedély-ben láthattuk több mint 150 epizódban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről