Curtiséknél bármikor jöhet a baba, mindent elárultak a szülésről

Curtis
Vágólapra másolva!
Elindult a visszaszámlálás Curtis családjánál, a napokban megszülethet első gyerekük.
Vágólapra másolva!

"Augusztus elejére vagyok kiírva, de igyekszünk mindenre felkészülni. Már tudatosult bennünk, hogy küszöbön a kisfiunk érkezése, és hogy jó ideig ezek lesznek az utolsó olyan napok, amelyeket kettesben, babasírás nélkül töltünk el" - kezdte a Blikknek Curtis kedvese, Széki Krisztina, aki alaposan megszenved az utolsó napokban. "Már jó pár napja nem alszom. A hasam miatt sehogy sem kényelmes, de Atti még ilyenkor is mellettem van, virraszt velem és fogja a kezem" - mondta.

Forrás: Curtis

"A szülőszobában én is bent leszek, hiszen egy pillanatról sem szeretnék lemaradni, és a feleségem mellett a helyem. Egy magánkórházat választottunk, hogy a legnyugodtabb körülményeket biztosítsuk a mamának és a babának. Itthon már minden készen áll, ott sorakoznak a szekrényben a kis ruhácskái, vár rá az apró mez, nagyon izgatottak vagyunk" - tette hozzá a rapper.

Széki Krisztina azt is elárulta, hogy természetes úton szeretné világra hozni gyermekét. "Egyelőre nem izgulok! Természetesen tudok mindent, mi hogy fog zajlani, lelkileg fel is készültem, de igyekszem azért elterelni a gondolataimat és nem kattogni rajta, mert csak stresszelnék."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!