A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az ideális nőt és férfit keresik Várkonyi Andreánál

Várkonyi Andrea
Vágólapra másolva!
Február 22-én, szombat este a Life TV-n a Férfi titkok Várkonyi Andinál vendégei Vastag Csaba, Szabó András Csuti, Szebeni István lesznek, és Hevesi Kriszta is csatlakozik.
Vágólapra másolva!

Várkonyi Andi férfi vendégei egyetértettek abban, hogy nincs ideális nő és ideális férfi. Csuti például sokáig nem keresett semmit a nőkben, mert korábban csak saját szükségleteire figyelt. Mint mondta, számára Kulcsár Edina a Nagy Ő, ugyanis már nem tudja elképzelni nélküle az életét.

Life TV

Szebeni István szerint nem az a szégyen egy kapcsolatban, ha valaki keveset keres, hanem az, ha egyáltalán nem dolgozik. Vannak olyan élethelyzetek, ahol a női egyenjogúság ellenére egy nőnek, nőnek kell maradnia – vélekedett.

Szebeni szerint lehet sétálgatni fehérneműben, csak lehetőleg ne a tévé előtt – ugyanis a nőknek tudnia kell, hogy a férfiak szeretnek meccset nézni. Csuti és Szebeni István szerint kiábrándító, ha egy nőnek sok partnere volt előttük. Egy nő ne álljon össze fűvel-fával – vélekedtek. Igen kellemetlen tud lenni, ha elmennek egy étterembe, és odamennek a nőhöz négyen, volt partnerek.

Life TV
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!