Aki sír, annak nem kegyelmeznek az Exatlonban

Vágólapra másolva!
Hamar megérzik, ki van rosszabb időszakában, és azt fárasztják a riválisai a TV2 sportrealityjében. Ezúttal is kikaptak a Bajnokok, bár a 10-8 nem olyan kellemetlen, mint a hétfői ötpontos különbség.
Vágólapra másolva!

Hétfőre egy hitehagyott, kókadt társaság érkezett kék mezben, de a Kihívók meglepő módon feltámadtak, és könnyen begyűjtötték a győzelmet, 10-5-re diadalmaskodtak, és vitték a villát. Így futottak neki a keddi versenynapnak, amely jutalomjáték, azaz csillagjáték volt: a nyertes csapat ilyenkor élményt, programot kap. Ez változóan izgalmas, volt már korábban városnézés, búvárkodás, hajózás, különleges vacsora, fagyizás, karaoke-party.

TV2

8-8-ig egymást előzgették a csapatok, eztán Adu Laci elverte Mórádi Zsoltot, majd a legvégén Viki hozta a győzelmet, akárcsak egy nappal korábban. 10-8-ra elporolták a Kihívók a Bajnokokat, így ők választhattak csillagot, azaz kalandot. Lehetett buggy-val menni (ami nagykerekű, speciális terepkocsi), lehetett nyerni tengeri ejtőernyőzést és kényeztető wellnesst: a társaság a másodikat akarta igazából, de az első jött be, persze nem szontyolodtak el túlzottan.

TV2

A Bajnokoknál azonban nem láttunk széles mosolyokat, mert pénteken reménytelenül távol voltak a medáloktól, majd kikaptak hétfőn és kedden is. „Nincs okunk szomorkodni" – rebegte elhaló hangon Dávid, de a többiek is csak lógatták az orrukat. Megállapították, hogy a „10-8 nem olyan rossz", és azzal is megmagyarázták önmaguknak a vereséget, hogy „nagy volt ebben a szerencsefaktor."

TV2

Az adás végén Enikő bánkódott egymagában, bámulta némán a dominikai éjszakát. „Soha ne sírd el magad, mert ha jön egy harmadik kör, akkor biztos téged választanak ki" – magyarázta neki az önjelölt terapeuta, Szandi. Enikő rossz szériában van, egyértelmű, sokat rágódik egy vereségen, és ezt megérzik az ellenfelek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről