Külföldi társkereső oldalon próbált ismerkedni Zimány Linda

Zimány Linda Ibizán töltött pár napot, ahol több szexi kép is készült róla
Vágólapra másolva!
Zimány Linda a kutyájával tölti idejét az önkéntes karanténban. Úgy gondolta, ez nagyon jó időszak lenne az online ismerkedésre.
Vágólapra másolva!

"Nekem nem olyan könnyű ismerkedni, mint másoknak, mivel ismert vagyok. Először úgy gondoltam, felesleges lenne próbálkoznom, de aztán rájöttem, hogy ha valaki tényleg szeretne megismerni, a karantén ideje alatt lenne időnk többet megtudni egymásról, hiszen a találkozás ki van zárva. Gyorsan kiderülne az igazság" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Zimány Linda/Instagram

"Egy külföldi oldalra jelentkeztem, de oda csak ajánlással kerülhetnek be az emberek. Ennek az a célja, hogy kiszűrjék azokat, akik kamuprofillal lennének jelen az oldalon. Engem több barátom is beajánlott, mégsem fogadtak be. Kaptam egy üzenetet a rendszer kezelőjétől, hogy mivel az interneten utánam néztek, és én egy ismert ember vagyok Magyarországon, így nem lehetnek biztosak benne, hogy valós a profilom. Először komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldök nekik egy igazolványképet, de aztán inkább egy jelnek fogtam fel az egészet. Nem kell ezt erőltetnem, nem így fogom megtalálni az igazit" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről