Makranczi Zalán: Egy új produkcióba bekerülni mindig nagy kaland

Mintaapák
Vágólapra másolva!
Makranczi Zalán és Pék Ádám imádnak együtt dolgozni, sőt, azt is elárulták, hogyan szoktak szórakozni a forgatási szünetekben. A Mintaapák párosa a Mokka vendégei voltak, ahol a ma este induló sorozatról és a közös munkáról meséltek.
Vágólapra másolva!

"Egy új produkcióba bekerülni mindig nagy kaland, úgyhogy természetesen mindenféle izgalmak előzték meg a dolgot. Aztán például Ádám segített abban, hogy helyre kerüljenek bennem mindenféle furcsa érzések. Nagyon jó vele együtt dolgozni" - mesélte Makranczi Zalán a Mintaapákban a kisfiát játszó Pék Ádámról. A többi színészt is jól ismeri, és nagyon kedveli őket, szeretnek együtt játszani. "A gyerekek is nagyon jól vannak kiválasztva" - tette hozzá a Mokkában.

"A játékba mindig belecsempészem, ahogy én viselkedem otthon a gyerekeimmel, hiszen nem tudok másként viselkedni' - mesélte, és elárulta, hogy olykor többet van a sorozatbeli kisfiával, mint a saját gyerekeivel. Fürdetésre, altatásra viszont nagyon siet haza, ezeket nem hagyja ki soha.

"Zalánt szeretem a legjobban, mert ő kedves, vicces, játékos, okos" - mondta a TV2-n Pék Ádám, aki a napokban ünnepelte a 8. születésnapját, a forgatáson a stáb is felköszöntötte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről