Bukás, iskolakerülés: magyar sztárok, akik rossz tanulók voltak

Curtis, Majka, Görög Zita, Cinthya Dictator
Vágólapra másolva!
Szeptember elsején megkezdődött az idei tanév, ez az időszak sok emberben ébreszt kellemes, nosztalgikus érzést. Sokan szívesen gondolnak vissza a diákévekre, de vannak a magyar hírességek között is olyanok, akiknek nem volt olyan könnyű tanulóként: komoly problémáik voltak a tanulással, karrierjük építése miatt nem maradt idejük a tananyagra, kerülték az iskolát vagy évet kellett ismételniük.
Vágólapra másolva!

Görög Zita

A modellként már gimnazistaként is sok munkája volt, a fotózások és egyéb feladatok pedig sokszor a tanulás rovására mentek. Az iskolát ugyan elvégezte, de az érettségi vizsga elmaradt, és azóta sem pótolta.

Forrás: Görög Zita/Instagram

"Zűrös iskolás lány voltam, hiszen suli helyett dolgozni jártam, és még évet is kellett ismételnem a matek miatt. Végül elvégeztem a gimnázium négy osztályát, ám az érettségit nem tettem le" - mesélte.

Majka

Majkának állítólag kisiskolás korában háromszor telt be a kartonja a sebészeten, gyerekként sokat rosszalkodott, olykor a lakótelepi házak harmadik emeletéről ugráltak le az építkezések homokbuckáira barátaival. Egy műsorban mesélt arról, hogy bár a humán tárgyak érdekelték, nem volt túl jó tanuló, ráadásul hetedikes korában rossz társaságba keveredett, ahol a lopás, verekedés teljesen hétköznapi jelenség volt.

Forrás: Majka/Instagram

"Így visszagondolva, nagyon veszélyes csapat volt. Mára a kilencven százalékuk ki-be jár a börtönből, sokan életellenes bűncselekmények miatt" - mondta.

Cinthya Dictator

Cinthya Dictatornak a tanulás komoly nehézségeket okozott diszlexiája és figyelemzavara miatt. Sokat járt korrepetálásra és nevelési tanácsadóhoz is, de nem tudtak vele mit kezdeni.

Forrás: instagram.com/cinthyadictator

"Sokat bántottak a diszlexiám miatt, de érdekes módon nem az osztálytársaim, hanem a tanárok. Ha rossz volt a leckém, szidtak, hogy nem tanulok, ha jó volt, nem hitték el, hogy én csináltam. Szégyenpadba ültettek a terem hátsó részén, és azt mondták, ha eljön az idő a felvételire, én még szakmunkásképzőt se jelöljek meg, úgyse vesznek fel" - árulta el iskolaéveiről.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről