Meghalt Peter Mark Richman színész

4th Annual "A Fine Romance" MPTV Benefit VERTICAL
CULVER CITY, CA - NOVEMBER 08: Actor Peter Mark Richman attends the 4th Annual "A Fine Romance" MPTV Benefit at Sony Studios on November 8, 2008 in Culver City, California Charley Gallay/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt Peter Mark Richman amerikai színész, akit 150-nél is több filmben és sorozatban láthattunk hosszú pályája során.
Vágólapra másolva!

93 évesen, Los Angeles-i otthonában halt meg Peter Mark Richman, aki összesen 159 filmben és sorozatban szerepelt 1953 és 2016 között.

Peter Mark Richman Forrás: AFP/2008 Getty Images/Charley Gallay

A pályáját a Broadwayn kezdte, majd olyan filmekben jelent meg, mint a Szemben az erőszakkal vagy a Fekete orchidea. Kezdettől fogva a tévét részesítette egyébként előnyben, képernyős munkáinak száma nagyjából 130-ra rúg.

Hosszabban játszott például a Longstreet-ben, a Santa Barbará-ban, a Dinasztiá-ban vagy a Beverly Hills 90210-ben, miközben olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint az Alfred Hitchcock bemutatja, a Mission: Impossible, a San Francisco utcáin, a Dallas, a Starsky és Hutch, a Charlie angyalai, a Knight Rider, a T. J. Hooker vagy a Star Trek: Az új nemzedék.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!