A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tíz újabb produkció érkezik A Dalba szombat este

Nagy Feró; Nagy Ferenc énekes FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré művész SZEMÉLY
Budapest, 2019. január 9. Nagy Feró (Nagy Ferenc) énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini egyik alapítója, frontembere, a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az 1982-ben alakult Bikini rockzenekar - amely a kezdeti időkben egy sajátos, újhullámosan dadaista punk rock zenét játszott - történetét, pályaívét elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Idén tizedik alkalommal láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán A Dalt. 2021-ben negyven produkciót láthatnak-hallhatnak a nézők, összesen hét adásban.  A Dal 2021 szombat este, 19.35-kor kezdődik a Duna Televízión. Az összes videót itt találja.
Vágólapra másolva!

A Dal idei második adásából továbbjutott Szabó leslie, Noémo, Andelic Jonathan, GERENDĀS feat. Dárdai Blanka és Anevemandras, azaz Kállay-Saunders András. Összesen negyven dal verseng idén, húsz szerzeményt már láttak a Duna TV nézői, szombat este jön a folytatás.

Nagy Feró, A Dal egyik zsűritagja Forrás: MTI/Zih Zsolt

A harmadik adás fellépői:

Beneath My Skin - Ébredj!
Chain Bridge Pop - Messze valahol
Csondor Kata - Bosszúállók
Katona Petra - Viszlát Múlt
Kozma Orsi - Változik a világ
NÁGI és Betti - Gyere velem
Nagy Szilárd feat. Ragány Misa - Drága Hazám
Pink & The Panthers - Sodor a szél
Swing à la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos - Maradok
Szekér Gergő - Hazatérsz

Mint korábban írtuk, a Karthago együttes Vastag Csabával énekel majd a jubileumi műsorban. A Duna Televízió nézői egyedülálló élő show-t láthatnak február 13-án 19.35-től, amelynek során az is kiderül, hogy a 10 versenyző dalból melyik 5 jut tovább az elődöntőbe. A Dal összes videóját megnézheti a műsor honlapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!