Kirabolták a színésznőt, még az anyja jegygyűrűjét is elvitték

AFI FEST 2019 - Opening Night Gala - Premiere Of Universal Pictures' 'Queen And Slim' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood RED CARPET Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Atte
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 14: Actress Jodie Turner-Smith arrives at the AFI FEST 2019 - Opening Night Gala - Premiere Of Universal Pictures' 'Queen And Slim' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on November 14, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A cannes-i filmfesztivál alatt kirabolták Jodie Turner-Smith brit színésznőt, még az anyja jegygyűrűjét is elvitték a hotelszobájából.
Vágólapra másolva!

A többek között Az utolsó reményben és a Gyilkos űrhajóban is látott Jodie Turner-Smithnek kellemetlen kalandban volt része a cannes-i filmfesztiválon: minden ékszerét elvitték a hotelszobájából, mire a kislányával visszaértek a reggeliről.

Jodie Turner-Smith Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A színésznő először csak annyit posztolt a Twitteren, hogy nem gondolta volna, hogy az utolsó cannes-i napján két és fél órát fog tölteni a rendőrőrsön:

A részletek csak később derültek ki, de a híradások először még több tízezer font értékű ékszer eltűnéséről szóltak, a francia rendőrség viszont már jóval kisebb értékről beszélt – annyi azonban biztos, hogy Turner-Smithtől pár családi ékszert is elloptak, köztük az anyja régi jegygyűrűjét.

A szoba ajtaján egyébként nem volt nyoma erőszakos behatolásnak, ami csak jobban aggasztotta a színésznőt, azonnal át is költözött egy másik hotelba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!