A hatalmas ordibálás, ajtócsapkodás után ma este visszatér a TV2 sztárja

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars különkiadásának forgatása miatt nem tudott az Exatlon Hungary stábjával elutazni Dominikára, de már csatlakozott a csapathoz, és ma este visszatér a képernyőre. Az Exatlon hétfői adásában eddig példátlan kiborulást láthattak a nézők, az ajtó szinte kiszaladt az ütések következtében, egy versenyző pedig káromkodva ordibált - itt írtunk az esetről.
Vágólapra másolva!

"Mint az elmúlt két évben is, a családom és a barátaim fognak a legjobban hiányozni, illetve Licsi kutyám. Emellett a vezetés és a magyar ételek. Róluk a legnehezebb lemondani, amikor távol vagyok, mert otthon annyira természetes és alap, hogy ott a családom, össze tudok futni bárkivel, hogy a kutyámmal játszom, így

Az első hónapot eddig mindig jól bírtam, általában a második hónaptól jelentkezik igazán a hiányérzet" - mesélte a Ripostnak Gelencsér Tímea, aki a tavalyi évadból tanulva, idén sokkal felkészültebben érkezett meg a forgatásra.

Forrás: instagram.com/timella

"Felkészültem a versenyzőkből, összeraktam a szettjeimet, hogy mit szeretnék magammal hozni. Most már a tavalyi év tapasztalata is segített,

hoztam magammal görkorit például, ha nagyobb távolságot kellene gyalogolni, akkor azt gyorsabban megtegyem, ételhordó dobozokat, amiben praktikusabban tudok pakolni, de került a bőröndömbe például gluténmentes palacsintapor is. Szóval igyekeztem úgy pakolni, hogy még komfortosabban érezzem magam távol az otthonomtól" - mondta az egykori szépségkirálynő, akit ma este már láthatnak a nézők a TV2 képernyőjén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről