Kilátástalannak nevezte helyzetüket, majd sírva elvonult a megtört Exatlon-szereplő

Exatlon
Vágólapra másolva!
Megalázó, 10-3-as vereség lett a pirosak jussa a szerdai adásnapon a TV2 sportrealityjében, pedig a Bajnokok nyolcan voltak, a Kihívók csak négyen.
Vágólapra másolva!

Herczeg-Kis Bálint négy győzelmet hozott, Kőnig Anna és a látványosan feltámadó Török Lívia pedig háromból három pontot szerzett a kékeknél, 10-3-ra nyertek a Kihívók szerdán, folytatódik tehát a Bajnokok gyalázatos szériája. A joker tehát a Kihívóké lett, de az előnyt is megszerezték korábban, ahogy a karibi élményt is – úgy tűnik, a pirosak zöme csak turistának utazott Dominikára. A Bajnokoknál Szabó Franciska nyújtott értékelhetőt, a szerény három pontból kettőt ő szállított.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

tv2
tv2
TV2

„Iszonyatosan cikinek találom, hogy nyolcan kikaptunk a négy ellen" – morgolódott Szendy Lilla már a kalyibában. A lányok nem értették, mi volt az a nagy jókedv a korábbi napokon, mert rendre vidáman tért vissza a faházba a társaság, holott épp elpáholták őket.

„Mintha elengedtük volna a meccset, még biztatás sem volt. Kilátástalannak élem meg a helyzetet. Legalább egy szikrát éreznék... Nem tudom, mi lesz, bízni sem tudok magunkban" – mondta később Lilla, aki el is sírta magát a kamera előtt, félre is vonult a bokrok közé, ott pityegett tovább. Ha így megy tovább, a héten a pirosaktól esik ki ember, erre most nagyjából 80-90% az esély.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről