Pornórobotok zaklatják Curtist

Curtis
Vágólapra másolva!
A robotizált, trágár szövegű hirdetések nem válogatnak, a rapper azon posztjai alatt is megjelennek kommentben, ahol a kisfiával vagy épp az édesanyjával pózol.
Vágólapra másolva!

A rapper fotói alatt mindig sok a hozzászólás, de egy ideje zavarbaejtő szövegű üzenetek is megjelentek: "Maszturbáljunk együtt!", "Mit csinálsz este, fiú?", "Kielégítem minden vágyad, ha az oldalamra kattintasz". A hozzászólásokat, legyenek akármilyen trágárak, Curtis nem törli, mert nem híve a cenzúrának, az utóbbi időben azonban őt is kezdi zavarni, hogy a családi fotói alatt is ilyen közleményeket kell olvasnia - írja a Bors.

Forrás: Curtis/Instagram

"Amennyire tudom, ez egy program, egyfajta vírus, amely népszerű közösségi oldalakat támad meg, és ott hirdet. Nagyon idegesítő, pláne az olyan fotóim alatt, amelyeken a gyermekemmel vagy mondjuk az édesanyámmal szerepelek. Elég gusztustalan. Nem tudom pontosan, mit lehetne ezek ellen tenni, de szerintem az Instagram felelőssége, hogy olyan felületen, amiket kiskorúak is olvashatnak, szabadon feltűnhetnek ilyen szövegek. Azt nem mondhatják rám, hogy prűd vagyok, de ez már nekem is sok" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről