A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Köllő Babett énekese búcsúzott a Sztárban sztár leszek!-től

Vágólapra másolva!
Hetesekkel indult indult a show, de aztán sorra jöttek a tíz pontok, számos vicces produkció közé befért egy megható darab is. Kárász Dávid a La Copa De La Vida című dallal kezdte a műsort, és ezzel el is búcsúzott.
Vágólapra másolva!

Az adás elején Tilla a zsűri tarka ruhájával foglalkozott, itt felmerült, hogy Köllő Babett talán terhes - itt megnézheti fotón, videón, és eldöntheti, tényleg állapotos-e. A folytatásban voltak egészen kiváló és közepes produkciók is, volt olyan, amit maximális pontszámmal jutalmazott a zsűri, máskor meg csak hetesek kerültek elő, ami ebben a show-ban inkább csak közepes vagy elégséges. A sminkes-maszkmester csapatot mindenképp dicséret illeti, ő például eredetileg egy férfi előadó, Zoltán Erikát imitálva:

tv2

Kárász Dávid: La Copa De La Vida

Szakács Szilvia: Isten véled, édes Piroskám

Venczli Zóra: Shy Guy

Pál-Baláž Karmen: Egyszer

Gábor Márkó: Zoltán Erika medley

Csiszár István: Rebel Yell

Hadas Alfréd: Up

A szólók után közös produkciók jöttek, de előtte Tilla ismertette az állást: Gábor Márkó, Hadas Alfréd és Pál-Baláz Karmen nyugodt lehetett, mert a maximális pontszámot kapta a zsűritől, a sok jó szó mellé. Venczli Zóra viszont a lista végén találta magát, talán lélekben elkezdett felkészülni arra, hogy ki is eshet a versengésből.

Nem volt vége a show-nak, jöttek a közös produkciók, előbb Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia, Venczli Zóra és Kárász Dávid lépett fel:

Utána három fiú lépett fel, mint a spanyol Las Ketchup együttes, az Aserejé című slágerük világszerte ismert, mégis kicsit bizarr volt ez az előadás:

A műsor vége előtt jött az értékelés, Pápai Joci szerint a show tele volt humorral és mélységekkel, Tóth Gabi pedig megjegyezte, hogy kicsit fura volt neki versenyző nélkül ott ülni (az ő emberei már kiestek). "De megjött a humor, fejlődtök, és profi stáb dolgozik mellettetek" - mondta. Köllő Babett úgy vélte, hogy aki idáig eljutott, annak helye van a könnyűzenei életben. "Mindenki fejlődött" - tette hozzá. Majka a két versenyzőjét dicsérte előbb, majd a többieket is. "Mindig mennie kell valakinek, és sokszor nem olyan megy, aki megérdemli" - elmélkedett.

A végén Venczli Zóra és Kárász Dávid ácsorogott Tilla mellett, a többieket jobban díjazta a szavazni is hajlandó tévéző közönség. Végül előbbi jutott tovább, azaz Köllő Babett elveszítette egy versenyzőjét. A bennmaradók odaszaladtak a kiesőhöz, átölelték, így ért véget az adás.

Kárász Dávid a La Copa De La Vida c. dallal búcsúzott tv2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!