Börtönben tartaná Fekete Dávidot az ügyészség

Fekete Dávid
Fekete Dávid, énekes.
Vágólapra másolva!
Letartóztatást indítványozott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség a jelentős értékű, üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsított Fekete Dáviddal szemben.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Oirgo is beszámolt, hétfő reggel őrizetbe vették a több embert anyagilag megkárosító Fekete Dávidot. Az ügyészség közleményéből kiderült, hogy egy haldokló embernek adta el bedőlni látszó cégét, emellett megannyi személyt megkárosíthatott. Az élete romokban, a gyerekei anyja beadta a válópert.

Az őrizetbe vétel után 72 órán belül eldől, tesznek-e javaslatot az előzetes letartóztatására. Azóta megjelent a police.hu-n egy közlemény, amiből kiderül, hogy ez meg is történt.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Mint írják, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban 2021. május 4-én őrizetbe vettek egy győri férfit. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalember gépjárművek adásvételével foglalkozott, ám több autótulajdonost károsított meg azzal, hogy a gépkocsik eladását követően azok ellenértékét nem fizette ki. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, majd az otthonában kutatást tartottak.

A nyomozók az autókereskedőt gyanúsítottként kihallgatták, majd letartóztatásának indítványozására tettek javaslatot.

A Blikk szerint a Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője a elmondta még azt is, hogy az autókereskedő tagadta a bűnösségét, illetve érdemi védekezést terjesztett elő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről