Egy időre stílust váltott A Dal többszörös indulója

A Dal 2018, Döntő, Leander Kills
Budapest, 2018. február 25. A Leander Kills zenekar A Dal 2018 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2018. február 24-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
A Leander Kills frontembere, Köteles Leander csak ritkán ad interjút, most azonban új daluk kapcsán a Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorával kivételt tett. A zenész arról is mesélt a műsorvezetőnek, Kovács Dóra Eszternek, milyen mélypontokat élt át a karantén alatt.
Vágólapra másolva!

Új videóklippel lepte meg rajongóit Köteles Leander. A rockzenész legújabb szerzeményét a karanténélmények ihlették és ezúttal rendhagyó helyszínen, egy templomban rögzítettek hozzá videóklipet. "Korábban már volt egy fotózásunk a belváros közepén magasodó Jézus Szíve Jezsuita Templomban, és úgy gondoltuk, hogy ez a helyszín megfelelő lenne az új dalunk videóklipjéhez is. Elég gyorsan összeraktuk a koncepciót, ezúttal is a legjobb barátommal, Deák Martinával forgattunk" – kezdte a Leander Kills frontembere, Köteles Leander a Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorában.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A Magamnak hiányzom című dalt néhány hónappal ezelőtt, Balatonfüreden írta meg a gitáros-énekes dalszerző, de ezúttal nem a zenekartól megszokott zúzós, heavy metalos hangzással, hanem líraibb dallamvilággal lepték meg a rajongókat. A mély érzelmeket megjelenítő dalszövegben a bennünket körbe vevő elzártság, megfosztottság tapasztalatai jelennek meg, amelyek az utóbbi időben a zenészt is megviselték.

Szerencsére, most már jövünk kifelé, csütörtökön már online koncertet tartunk. Nagyon bízunk benne, hogy minél hamarabb a színpadra is visszatérhetünk" - vallott érzéseiről Köteles Leander.

A Leander Kills az elmúlt években nemcsak az ország legnagyobb koncerthelyszíneit töltötte meg telt házzal, többször megmérette magát A Dal színpadán is: 2017-ben az Élet, 2018-ban a Nem szól harang, 2019-ben pedig a Hazavágyom című dalukkal versenyeztek a közmédia dalválasztóműsorában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről