A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNValter Attila
16:32KerékpározásVerseny
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szép csendben elkaszáltak nyolc tévésorozatot

KATEY SAGAL Episodic
REBEL - “Superhero” – Rebel and a group of residents take a stand to fight for clean water. Meanwhile, Cassidy’s new role puts the Stonemore case in jeopardy, and Grady grows frustrated when Rebel remains consumed with her work; and Cruz reaches his breaking point on an all-new episode of “Rebel,” THURSDAY, APRIL 22 (10:01-11:00 p.m. EDT), on ABC.(ABC/Karen Ballard) KATEY SAGAL
Vágólapra másolva!
Ahogy a tavalyi, az idei sem könnyű év a sorozatiparban, a koronavírus megnehezíti és megdrágítja a gyártást, sok széria pedig azért áll le, mert botrányok kísérik a munkát. A TV Guide gyűjtése szerint az utóbbi napokban nyolc sorozatot állítottak le a megrendelő tévétársaságok. Akad köztük régebbi, akad újonc is, alább a lista.
Vágólapra másolva!

Call Your Mother – A komédiában a Golden Globe- és Emmy-díjas Kyra Sedgwick volt a főszereplő, aki gyerekei életét próbálta igazgatni. Ezek szerint nem elég mókásan tette, mert egy évad után nem lesz folytatás, a finálé május 19-én volt.

For Life – A második évad februárban ért véget, és most kiderült, nem is lesz folytatás, főképp a gyenge nézettség miatt. A sorozat főszereplője Nicholas Pinnock volt, aki egy jogtalanul elítélt fogvatartottat alakított, aki ügyvédnek tanul.

Mixed-Ish – Két évad, 36 rész jutott ennek a sorozatnak, amelynek kreátorai Kenya Barris, Peter Saji és Tracee Ellis Ross voltak. A sorozat a 80-as évekbe repítette vissza a nézőt, egy külvárosban élő hippicsalád volt a középpontban.

katey Sagal a Rebel c. sorozatban Forrás: ABC/© 2021

Rebel – Az ABC váratlanul elkaszálta ezt a sorozatot, hiába volt benne showrunner Krista Vernoff (Grace klinika) és főszereplőként Katey Sagal (Egy rém rendes család, Kemény motorosok). Utóbbi alakította Annie "Rebel" Bellow-t, egy belevaló ügyvédnőt, de a nézettségi mutatók nem voltak elég meggyőzőek.

The Unicorn- Walton Goggins volt a főszereplő, egy özvegyet alakított, akinek családja, barátai segítenek, hogy új életet kezdjen. A kritikusok szerették, azonban a tévézők nem annyira, így a második évad zárórésze egyben sorozatfinálé is volt.

Prodigal Son Forrás: David Giesbrecht/FOX/David Giesbrecht/Fox

Prodigal Son - Tom Payne egy nyomozót alakított benne, akinek múlltjában akadtak furcsaságok, például egy sorozatgyilkos apa (Michael Sheen). A sötét dráma fordulatai nem győzték meg a FOX csatornát, a lelkes, lojális tábor nem volt elég nagy, így nem lesz harmadik évad.

American Housewife - Öt évad után jött a kasza, Carly Hughes színésznő távozása is siettette a folyamatokat, mérgező munkahelyi körülményekről, stábon belüli rasszizmusról beszélt.

All Rise – A CBS két évad után kaszálta a jogi drámai sorozatot, itt is problémák voltak a produkció körül. A showrunner Greg Spottiswood került a lapokba különféle vádak miatt. Őt még márciusban rúgta ki a gyártó Warner Bros. mert állítólag megengedhetetlen stílusban beszélt a kollégákkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!