A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

19 évesen meghalt egy TikTok-sztár

Catie Loane a TikTokon
CATIE LOANE https://www.tiktok.com/@catieloane/video/6924947984677358849?lang=en&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 CR: CATIE LOANE/TikTok
Vágólapra másolva!
19 évesen meghalt, valószínűleg öngyilkos lett Catie Loane, a TikTok egyik sztárja, akit 60 ezren követtek a közösségi oldalon.
Vágólapra másolva!

Meghalt az ausztrál Catie Loane, aki negyedik generációs farmer volt, a TikTokon is jobbára arról posztolt, hogy milyen az élet a családi farmon, milyen nőként helytállni a mezőgazdaság világában – amivel szerzett is 60 ezer követőt.

Catie Loane a TikTokon Forrás: TikTok/Catie Loane

Az apja, Phillip a Mercury magazinnak beszélt először a lány váratlan haláláról: a halál okát nem árulta el, annyit viszont mondott, hogy minden napnak R U OK? Daynek kéne lennie – ezzel pedig azt sugallta, hogy Catie öngyilkos lett, hisz az R U OK? Day Ausztráliában egy olyan nemzeti akciónap, amelyet a mentális betegségek kezelésére, az öngyilkosságok megelőzésének érdekében hívtak életre.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!