A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nem indult problémamentesen Kiss Alexa mexikói nyaralása

Kiss Alexa
Vágólapra másolva!
Kiss Alexa az ország egyik legismertebb lifestyle vloggere, Instagramon közel 90 ezren követik, míg YouTube-csatornáján 80 ezren iratkoztak fel rá. A fiatal lány rendszeresen bemutatja hétköznapjait rajongóinak, rengeteget edz, saját online szakácskönyve van és az utazás sem áll távol tőle - ezúttal Mexikóról mesélt a követőknek.
Vágólapra másolva!

Kiss Alexa Instagram-történetében mutatja be mexikói nyaralásukat, ahova a párjával utaztak, aki szintén ismert tartalomgyártó. A fiatal pár eredetileg nem Mexikóba tervezett utazást, de egyáltalán nem bánták meg, hogy végül így döntöttek.

A fiatal influencerek Instagram-történetben mutatják be rajongóiknak az ottani ételeket ezekben a napokban, árakat és látnivalókat egyaránt számba vesznek. Kiss Alexa többek közt azt is elmesélte, hogy ez a nyaralás sem indult problémamentesen, ugyanis először nem azt a szobát kapták meg, amiért fizettek. A nyaralásról biztosan fog készülni napi vlog is, hamarosan mennek át Cancunba, ahonnan még rengeteg érdekességet fognak mutatni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!