Schobert Norbit a kórházba szállítás után azonnal meg kellett műteni

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka mindent részletesen elmesélt Schobert Norbi rosszullétéről és kórházi napjairól.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt napokban ismét szembe kellett néznünk azzal a ténnyel, hogy a baj nem húz sorszámot, nem jelentkezik be. Jön és minden előzmény nélkül lesújt! Szeretném röviden összegezni, ami történt. Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett, és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem. Azonnal mentőt hívtunk, és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát" - kezdte bejegyzését Rubint Réka.

"Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis: sztrók. Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban. A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kòrházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt.

A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kórházi ellátást, s így időben sikerült segíteni és a beavatkozásra sort keríteni! Nem tudunk elég hálásak lenni a Honvéd kórháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukért!

Bízunk benne, hogy szép lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igénybevétele ès betartása mellett, hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni" - áll a friss bejegyzésben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről