A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Csuti elárulta, hány nővel volt együtt Kulcsár Edina óta

Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Amikor kiderült a szakítás, a válás híre, sok nő megkereste - mondta az elhagyott férj.
Vágólapra másolva!

Szabó András Csuti volt Hajdú Péter vendége a Life TV-n, elmondta, hogy sok nő bejelentkezett nála, amikor kiderült, hogy vége a házassága Kulcsár Edinával. "Nagyon sokáig nem éltem ezzel... sok volt a sztenderd üzenet, kaptam én is pár meztelen képeket. Ezek jelentős százaléka nem lépte át az ingerküszöbömet" - jegyezte meg.

Szabó András Csuti Instagram

"Most kezdtem el élni a szabadsággal. Pár nappal ezelőtt volt egy találkozóm. Nem ismert nő, de nem is szeretnék privátban sétafikálni. Annyi mocsok volt az év első 40-50 napjában, most jó, hogy nem kell újra magyarázni mindent" - tette hozzá. A nővel nem feküdt le - legalábbis a műsor felvételének napjáig.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elmondta, hogy nem volt együtt nővel azóta, hogy megbeszélték, hogy elválnak. A vendéglátója arról is faggatta, hány barátnője volt összesen. "Olyan pletyák voltak...

sok egyéjszakás és és sok olyan kapcsolat mellett, ami hamar elbukott. Nekem nagyon fontos, hogy fel tudjak nézni egy nőre: ha le akarja tenni a harmadik nyelvvizsgáját, ha saját lakást akar... ez nekem imponál... az, hogy van célja egy nőnek. Az, hogy csak úgy vagyok, jól nézek ki, az elképesztően kevés hosszú távon egy nőnél" - magyarázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!