A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Ezek a magyar sztárok nem szomorkodtak sokáig egyedül, gyorsan találtak új párt

Csuti, Horváth Gréta, Hajmásy Péter ,Curtis
Vágólapra másolva!
Mint arról nemrég beszámoltunk, egy évvel felesége elvesztése után Csocsesz újra szerelmes, és bízik abban, hogy az emberek jól fogadják majd az új kedvesét. Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágban, aki nem bírta sokáig egyedül: Hajmásy Péter még házas volt, mikor komolyra fordult a kapcsolata Nádai Anikóval, Horváth Gréta pedig fülig szerelmes, pedig az év elején váratlanul hagyta el a férje egy másik nő miatt. Lássuk, kik azok, akkor nem szomorkodtak sokáig, inkább gyorsan belementek egy új párkapcsolatba!
Vágólapra másolva!

Csocsesz

A zenész felesége egy évvel ezelőtt halt meg. Nem sokkal később azt nyilatkozta, hogy tudja, felesége azt szeretné, hogy lépjen tovább, keressen új párt, mert ez az élet rendje, neki még élveznie kell az életet. Akkor még nem állt készen egy új kapcsolatra, de ismerősei bátorították, hogy ha eljön az ideje, ismerkedjen. "Nem tudnék, és nem is akarok életem végéig egyedül maradni. Társas lény vagyok, vágyom a szeretetre, törődésre, de a sorsra bízom magam" - mondta Csocsesz.

Forrás: Borsonline

Azóta kiderült, hogy van is egy barátnője, akit már a nyilvánosság előtt is vállal.

Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral" - mesélte, a lányról pedig annyit tudni, hogy Angélának hívják, és régebb óta ismerik egymást, munkaviszonyból lett barátság, majd szerelem köztük.

Horváth Gréta

Horváth Gréta házassága nemrég ment tönkre, ami nemcsak a rajongókat, de őt is nagyon meglepte: nem sokkal korábban még arról beszélt, hogy kisbabát terveznek a férjével, aki januárban bejelentette, hogy szerelmes Stana Alexandrába, a táncosnő miatt pedig elhagyja a családját.

Forrás: Instagram/horvath_greta_official

Horváth Grétát megviselte a megalázó helyzet, de próbált a veszteségek helyett magára és kisfiára koncentrálni. Meglehetősen gyorsan nyitottá vált az ismerkedésre, több randija is volt,

és bár nem mutatta még meg az új barátját, sokat mesél róla és boldognak vallja magát. "Csodálatos minden, fantasztikusan érzem magam, ez a nagybetűs szerelem, minden a helyére került" - írta az oldalán nemrég.

Csuti

Kulcsár Edina a válása bejelentése után néhány nappal már a rapper G.w.M mellett pózolt, a férjének azonban kicsivel több idő kellett, míg új társat talált.

Az elhagyott Csuti sem szomorkodott azonban sokáig, Ginával pedig nagyon jól érzi magát, és azt is elmondta, mi fogta meg a fiatal lányban.

"Az, hogy olyan természetes volt vele minden, nagyon jól reagált a velem kapcsolatos történésekre...Nulla erőlködés egyelőre, mintha ezer éve ismerném" - mondta.

Forrás: Csuti/Instagram

A páros hetek óta boldog együtt, közös nyaraláson is voltak, Gina pedig már a barátja gyerekeivel is többször találkozott.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!