A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Magát vádolta az apja öngyilkossága miatt a TV2 sztárja

Egedi Hedda
Vágólapra másolva!
A Párharc szereplője, Egedi Hedda csak 12 éves volt, amikor az édesapja öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

Egedi Hedda könnyek között tört ki, amikor a Párharc forgatásán 8 méteres magasságból kellett a mélybe vetnie magát. Sokan először talán azt hihették, hogy retteg a magasban, csak az emlékei miatt sírt. "Apukám ipari alpinista volt. Kimászott az ablakon, és kívülről takarította az üvegfelületeket vagy éppen falat festett. Már 6-7 évesen kiültem vele egy karabinerben és szó szerint együtt lógtunk az épület falán" - kezdte a Borsnak Hedda, aki a családi tragédiáról is mesélt.

"12 voltam, amikor öngyilkos lett. Az okát sosem tudtuk meg, mert nem hagyott búcsúlevelet. 10 éves múltam, amikor a szüleim elindították a válást, akkor apukám már nem élt velünk, volt egy új kapcsolata, mégis jobban kötődtem hozzá, mint az anyukámhoz. Mindig fiús lány voltam és nagyon apás" - tette hozzá Hedda, aki a válás után sokkal ritkábban találkozott az édesapjával, a tragédiát követően pedig súlyos betegség alakult ki nála.

Forrás: TV2

"Akkora lelki megrázkódtatás volt nekem, hogy cukorbeteg lettem. Azt mondták az orvosok, talán kijött volna idősebb koromban, mert benne van a genetikámban, de szerintük a sok stressz hozta ki. (...) Bennem csak az volt, hogy nem értettem miért történt ez és magamban kerestem a hibát.

Azt gondolom, ezt soha nem lehet teljesen feldolgozni. Még mindig közel érzem magamhoz, sokszor gondolok rá, ha az életemben nehézség adódik, van, hogy a segítségét kérem" - tette hozzá.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!