Fogdába került a magyar sztár, elzárás mellé pénzbírságot kapott

Mikulás-napi közúti ellenőrzés Egerben - képek
Eger, 2022. december 6. Közúti ellenőrzés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében tartott Mikulás-napi akcióban Egerben 2022. december 6-án. A közúti ellenőrzés során egy mikulásruhás rendőrtől ajándékot kaptak azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találnak. MTI/Komka Péter
Vágólapra másolva!
3 nap elzárást, 300 ezer forint pénzbírságot kapott a salgótarjáni celeb - írta a Nool.hu, a Nógrád Megyei Hírportál.
Vágólapra másolva!

A Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkára, dr. Bárány Dávid a Nool.hu megkeresésére elmondta, hogy december 14-én valóban történt egy bíróság elé állításos eljárás, amiben egy salgótarjáni férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt 3 nap elzárást, 300 ezer forint pénzbírságot és 3 hónap járművezetéstől eltiltást szabott ki a Salgótarjáni Járásbíróság szabálysértési ügyekben eljáró bírósági titkára. Hozzátette, fellebbezés hiányában a bíróság döntése jogerőre is emelkedett - olvasható a Nool.hu oldalán.

A kép illusztráció Forrás: MTI/Komka Péter

A fogdán eltöltött három napot a bíróság jóváhagyta, így ezt már nem kell újra letöltenie. Ha azonban a következő három hónapban volán mögé ül, úgy már jóval szigorúbb büntetésre számíthat és akár 1 évre is börtönbe kerülhet.

A közismert férfit telefonon elérték, nem cáfolta az értesülésüket, ám határozottan elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzon a bírósági ítélettel kapcsolatban, illetve annak előzményei kapcsán - olvasható a megyei hírportálon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről