Óriási meglepetéseket ígért A Dal 2022 egyik zsűritagja

Magna Cum Laude
Vágólapra másolva!
A Dal 2022 negyedik, egyben utolsó válogató adását láthatják szombaton este a nézők a Dunán. Ezen az estén egy népzenei produkció is bemutatkozik, amely újdonságnak számít a mezőnyben. A dalválasztó az elődöntőkre és a döntőre sok meglepetést tartogat még, amelyről Mező Misi, az egyik zsűritag beszélt, aki kifejtette a showműsor misszióját is.
Vágólapra másolva!

A dalverseny utolsó válogatója következik szombat este a Dunán, amelyben összeáll az elődöntős mezőny. Ismét tíz dalt ismerhetnek meg a nézők, köztük egy népzenei produkciót is, amely új színt visz a zenei palettára, ezt Mező Misi mondta az M5 Librettó című műsorában.

Hangsúlyozta, a dalválasztónak az is a küldetése, hogy olyan előadóknak, zenekaroknak kínáljon bemutatkozási lehetőséget, akik még nem indultak el a zenei pályán.

Nagyon örültek, hogy a több száz jelentkező közül kiválasztott negyven induló között vannak olyanok is, akikről még nem hallottak.

Forrás: Magna Cum Laude/Instagram

Szombat este tehát kialakul a dalválasztó elődöntős mezőnye, a további megmérettetésekre pedig újabb meglepetéseket ígér Mező Misi.

ahol a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretével csendülnek fel a legjobb produkciók" – mondta A Dal 2022 zsűritagja, aki a dalválasztó nyertesének járó óriási támogatásról is beszélt.

"Volt olyan időszak a Magna Cum Laude életében, amikor annyira szűkösen éltünk, hogy öten ettünk egy gyorséttermi menüt. A Dal győztese olyan lehetőségekkel gazdagodik, amelyek annak idején nekünk is nagyon jól jöttek volna. Ennél nagyobb segítség nem is kell egy zenekarnak" - mondta. A Dal 2022 győztese ugyanis tízmillió forintot nyer, emellett elkészítheti tíz dalból álló albumát és egy videóklipet is forgathat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről