A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sztárban sztár: Zámbó Krisztián elmenekült pár napra a kiesése után

Zámbó Krisztián barátnője
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián esett ki a Sztárban sztár legutóbbi adásából, a dolgos hetek után szüksége van egy kis pihenésre.
Vágólapra másolva!

A hatodik élő show végén Zámbó Krisztián és Ember Márk állt Tilla mellett, majd a nézők szavazatai alapján Ember Márk folytathatta a versenyt. A Borsnak a kieső azt mondta, picit kifáradt a hajtásban, de ennek ellenére mindig az járt fejében, hogy maximálisan szórakoztasson.

"Sok dolgom volt az elmúlt hetekben. De ahogy kint álltam a színpadon, mindig az járt a fejemben, hogy mindenki velem nevessen, éreztem azt, hogy én mindent megtettem. Nagyon tipikus egyébként, hogy pont a születésnapomon kapok el valami betegséget, ami nyilvánvalóan rányomja a bélyegét az egész hetemre.

Szerintem a számomra kedves embereket is büszkévé tettem. Zsuzsikám is ott volt végig mellettem a verseny alatt és azon kívül is. Nem véletlenül szavaztak rám ennyien. Én kihoztam ebből a műsorból a maximumot és most – nem túl angolosan – de távozok" - mesélte.

A kiesés után Zámbó Krisztián és Zsuzska a Balatonra mentek, hogy végre egy kicsit kettesben lehessenek. "Eljöttünk a Balatonra. Kell nekünk egy kis pihenés. Krisztián most egy pár napot azzal tölt, hogy teljesen regenerálódjon a műsor után. Kimerült kicsit. Sokat követelt tőle a Sztárban sztár, de nemsokára újult erővel kezd majd dolgozni a saját dalain és visszatér az élete a normális kerékvágásba" - tette hozzá a menyasszonya.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!