Szakított Harry és Meghan?

The Duke And Duchess Of Sussex Visit One World Observatory With NYC Mayor Bill De Blasio GettyImageRank1 USA New York City Prince - Royal Person Color Image Royalty Photography Prince Harry Arts Culture and Entertainment Celebrities British Royalty Topix
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 23: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex visit One World Observatory at One World Observatory on September 23, 2021 in New York City. Roy Rochlin/Getty Images/AFP (Photo by Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy szakértő szerint már nem sok dolog tartja össze őket - írja a Bors. 
Vágólapra másolva!

Fura pletykák érkeztek a királyi család felől. Az már régóta tudott, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle jóideig nem fog Angliába utazni. Először azt mondták, azért, mert nem lesznek biztonságban, ám azóta kiderült, hogy valójában a feszültség az oka mindennek. Harry ugyanis nem ápol túl jó viszonyt édesapja feleségével, Kamillával. Pontosabban fogalmazva vele sem.

Ez pedig a feleségével való kapcsolatukat is megbélyegezheti.

A hercegi család ugyanis két év után először repült Európába, a Hollandiában megrendezett Invictus Games-re, ahol sérült és veterán katonák mérkőznek meg. Itt kapták lencsevégre a párt, ám a képekből az szűrődik le, hogy kettejük viszonya nem túl felhőtlen.

Erre utal az is, hogy Nick Davies testbeszéd-szakértő szerint Harry és Meghan nagyon különböző érzelmeket mutattak ki a testbeszédükön keresztül. Emiatt Davies úgy véli,

kettejük kapcsolata megszakadni látszik.

"Az első képen Harrynek valami aggodalmat okoz, mert ráncolja a szemöldökét és lefelé húz a szája. Ehhez képest Meghan majdnem mosolyog. A másodikon (ezen a linken lent) még inkább szembetűnő a hangulatuk eltérése:

- magyarázta a testbeszéd-szakértő. Szerinte a rózsaszín köd nagyjából másfél év alatt oszlik fel, amikor a párok megismerik a másik fél valódi arcát. De az is elképzelhető, hogy alapvető kérdésekben nem értenek egyet, aminek előbb-utóbb szakítás lehet a vége.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről