Roppant kínos helyzetbe került Shakira és Gerard Piqué - fotók

New York Presentation of the Davis Cup  tennis Horizontal
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
Múlt héten ismerte el a sztárpár, hogy végleg véget ért a 12 éves kapcsolatuk. A szerelemből két kisfiuk is született, akik jelenleg az édesanyjukkal élnek, míg apjuk barcelonai legénylakásában múlatja az időt.
Vágólapra másolva!

Rettentő kínos felvétel szivárgott ki a napokban Shakiráról és volt párjáról, akik kénytelenek voltak együtt tölteni az idejüket a szakítást követően. Két közös gyerekük miatt néha elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, eleget téve szülői kötelezettségeiknek. Legutóbb is így történt, mikor idősebb fiuk, a lassan tízéves Milan meccsére voltak hivatalosak.

Shakira és Gerard Pique Forrás: Getty Images for DCP/2014

Természetesen nem egymás mellett foglaltak helyet a csúnya szakítás után, ráadásul úgy is helyezkedtek, hogy nagyon ne is lássák egymást a mérkőzés alatt. Shakira a lelátó első sorában ült, míg Piqué a legfelső sorban szurkolt a kisfiának. A képeket elnézve valószínűleg semmi esély a békülésre az egykori álompár között - írja a The Sun.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről