Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Nagyon kemény kritikákat kap Csuti új barátnője, ingerülten reagált

Csuti
Vágólapra másolva!
A kommentelők nem kímélik Csuti új barátnőjét sem, de ő nem hagyja magát.
Vágólapra másolva!

"Nektek mi a véleményetek Csuti új párjáról? Csak nekem nem szimpi? Ismeri valaki, sztorik róla? Én akárhány képet látok róla, mindenhol olyan rumlis a háttér, hogy néha már inkább kitakarja" - írta egy kommentelő, akinek kicsit később egyenesen Gina válaszolt.

"Nem vagyok influenszer, nem célom megfelelni, és az nem kupi, hanem pokrócok és a laptopom, monitorom, a második meg egy story – készülődés címen, barátnőm szobájában, ahol amúgy ők egész nyáron laknak, egy hotelben, ruhák itt ott, kitakartam, mert miért ne, meg mert nem az én ruháim.

– írta válaszában Gina, akire aztán újabb gonosz kérdés várt.

Forrás: Csuti/Instagram

"Akkor mi a becses foglalkozásod, ha szabad tudni?" – tette fel a kérdést a poszt írója, aki ismét egy velős, őszinte választ kapott.

Értem én a csoport lényegét, de alapvetően én csak azért vagyok célkeresztben, mert a párom "ismert", nem várom, hogy bárki szimpatikusnak/inspirálónak találjon, jelenleg rengeteg helyen kell megfelelnem a való életben, az instám tényleg teljesen szabadidő/saját célra van fent tartva, sose gondolkodtam, mit osztok meg, ami épp jól esik és amit én épp jobb/szebb pillanatnak élek meg, és ennyi" - fogalmazott Gina.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről