Csuti új barátnője elárulta, mit szól párja és Kulcsár Edina jó viszonyához

Csuti
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben kiderült, hogy rendeződött Kulcsár Edina és volt férje, Csuti viszonya. Az üzletember a napokban azt is kijelentette, hogy drukkol a volt feleségének, aki hamarosan a TV2 táncos show-jában szerepel majd.
Vágólapra másolva!

A Redditen beszélgettek a bulvárrajongók arról, milyen lovagias dolog Csuti részéről, hogy az Instagram-oldalán kijelentette, szurkol a volt nejének. A témához hozzászólást írt Gina is, az üzletember új párja, aki kifejezetten örül annak, hogy kedvese és annak volt felesége intelligensen kezelik a válásukat.

Forrás: Csuti/Instagram

"Szerintem nagyjából le lehet vonni Instán, hogy a közös képeken kívül, meg pár sztorit leszámítva, amikor épp ide-oda megyünk, nem Instán élünk, nem érezzük se ott, se máshol, hogy bárkinek bármit bizonyítani kellene kifelé.

Egyébként meg, mint sokan írjátok is, semmi ilyet nem írt - csak egy igent, okkal -, de nem erre gondolt, hanem a nagyszüleire, akiket elvesztett pár év alatt. Ha tehetné az ember, ki ne akarna néhány múltbéli pillanatba visszamenni és máshogy cselekedni" - fogalmazott a Redditen Gina.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről