Újabb botrány Lagzi Lajcsi körül

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy a képét jogtalanul felhasználva csap hírverést termékének egy fogyasztószer forgalmazója már évek óta.
Vágólapra másolva!

"Én először nem tudtam, miről van szó, csak azután néztem utána, hogy az egyik dabasi fellépésemet követően odajött hozzám egy kedves hölgy, aki elmondta, látott velem egy hirdetést" - kezdte a Blikknek a zenész.

Igaz, hogy évekkel ezelőtt volt közöttünk egy megállapodás, és készültek rólam reklámfotók, a cég azonban a mai napig is használja a személyemet, fotóimat, és ebből profitál. Elegem van abból, hogy még mindig velem próbálnak eladni egy olyan terméket, amihez már régen semmi közöm, és engem keresnek meg azok problémáikkal, akik nem elégedettek..." - mondta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Jelenleg jogvita áll fent köztem és a cég között, mégis használnak engem évek óta, amiért egyébként pénzzel is tartoznak nekem. Ez nagyban sért engem. Eljuttattuk hozzájuk az ügyvédeim tanácsára az ezzel kapcsolatos igényeimet, ha ezután sem változik a helyzet, megtesszük a további lépéseket. Semmi nem tántoríthat vissza, ha kell, perre megyek velük! Nagyon elszánt vagyok, hogy ennek az egésznek véget vessek! Nem állok meg, ha kell, elmegyek a falig!" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről