Szórja barátja pénzét Berki Mazsi, naponta 400 ezerbe kerül a luxusvillájuk

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
A Maldív-szigeteken romantikázik az özvegy új barátjával, ott, ahol Berki Krisztiánnal megerősítette házasságát.
Vágólapra másolva!

A Bors kiderítette, hogy ezúttal sem egy filléres vakációra vitte Berki Mazsit a barátja - mélyen a zsebébe kellett nyúlnia az üzletembernek, hogy az éjszakánkénti közel 400 ezer forintos luxusvillát kifizesse, hiszen ennyibe kerül egyetlen nap abban a Maldív-szigeteki üdülőben, ahol megszállnak.

Az Indiai-óceánon lévő trópusi szigeten szállodakomplexum 10 étteremmel, számtalan sportolási lehetőséggel, főzőtanfolyammal és egy tengerbiológiai központtal is várja a vendégeit. A tengerre épült villákban pedig hasonló pompa fogadja a turistákat, saját medencével és terasszal. Tekintve, hogy Mazsi is egy ilyen épület előtt fotózkodott, és már közel két hete kint tartózkodnak a mesés szigeten Zoltánnal, csupán a szállásuk 5 millió forintba kerülhet - írta a Bors.

2019-ben teljes titokban, a szülők tudta nélkül házasodott össze Berki Krisztián és Mazsi. Nem sokkal később előbbi meglepte egy luxusutazással és egyben egy második esküvővel is Renátát, akinek ezzel a legnagyobb vágya teljesült. Mezítláb, a homokos tengerparton állva mondhatta ki a boldogító igent a Maldív-szigeteken - emlékeztetett a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről