A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Kiderült, ki adta Kulcsár Edina születendő gyerekének nevét

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Hamarosan születik Kulcsár Edina és G.w.M közös gyereke. A kislány az Amara nevet kapja majd. A szépségkirálynő elárulta, kinek a fejéből pattant ki ez a keresztnév.
Vágólapra másolva!

Több hétig találgattak az emberek, míg Kulcsár Edina elárulta egy fotóval, mi lesz a harmadik gyerekének a neve.

Ezenkívül fontos szerepet játszott a névválasztásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján, melyik szám tartozik Amara nevéhez. Mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő!" - írta Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, hogy Amara azt jelenti: elpusztíthatatlan, örökkévaló, kegyelem.

Végül az Amara lett a befutó...Ezt a nevet egyébként a férjem találta - írta meg a Ripost Kulcsár Edinára hivatkozva, aki azt is elmondta, kislánya G.w.M vezetéknevét kapja meg. Amara neve miatt még nem bántották a kommentelők.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Arra viszont tisztán emlékszem, hogy Medox nevével mennyien bántottak... Olyan butaság másokat bántani, főleg egy születendő gyermekkel kapcsolatban. Aki gyerekeket képes akár csak szóban is bántani, átkozni, az számomra nem igazi szülő" – zárta a szépségkirálynő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!