Újabb fejlemények Berki Krisztián halálának ügyében

Berki Krisztián 2023
Vágólapra másolva!
Májusban lesz egy éve, hogy tragikus hirtelenséggel meghalt Berki Krisztián, mindössze 41 éves volt. Az egykori futballjátékos két kislányt és özvegyét hagyta hátra, valamint a híresztelések szerint rengeteg adósságot, amit szülei próbáltak rendezni. A halálát illetően a hatóságok két gyanúsított ellen is nyomozást folytattak, most kiderült, hogy új fejlemények vannak az ügyet illetően.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián tavaly májusi halálát követően a hatóságok a lakás átvizsgálása közben drogfogyasztásra utaló jeleket találtak, így bűnügyi nyomozást kellett indítaniuk az ügyben. Az idegenkezűséget kizárták, viszont az egykori médiaceleb drogdílerét letartóztatták, egyrészt azért, hogy megvizsgálják felelősségét Berki halála kapcsán, másrészt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Berki Krisztián halála után pár nappal fogta el a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztály a 42 éves gyanúsítottat Vecsésen, akinek lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két autót is lefoglaltak a rendőrök.

Az ügy két gyanúsítottja ellen lassan egy éve folyik a nyomozás, az egyikük ellen azonban a rendőrség nemrég lezárta és vádemelést javasolt kábítószer-birtoklás miatt. Egyelőre nem tudni, hogy Berki Krisztiánnak melyik gyanúsított adott el drogot, de hamarosan kiderülhet, ha a mindkét férfi ellen úgy dönt az ügyészség, hogy vádat emel - írja a Blikk.

Berki Krisztián temetésén özvegye mondott beszédet, néhai férje fotója mellett Fotó: Koncz Márton - Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!