A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb fejlemény a sokat meztelenkedő magyar valóságshow-szereplő rendőrségi ügyében

Némethy Ivett Ivi Angel
Vágólapra másolva!
Miért került fel a körözési listára? 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Némethyová Ivett a Házasodna a gazda című társkereső realityben szerepelt, Zsolt gazda feleségjelöltjeként ismerhették meg, de korábban felbukkant többek között a Viasat3-on, az Ádám keresi Évát pucér párkeresőben. „Ivi igazi csapatjátékos, szereti motiválni, felvidítani az embereket. Nehezen marad csendben, imád beszélni, mindenkinek és mindenről. Élete legnagyobb fájdalma, hogy eddig nem tudott igazi családot biztosítani a lányának. Azért érkezett a szigetre, hogy magának társat, gyermekének pedig apát találjon" – állt akkor a Viasat3 ismertetőjében, sok meztelen képet itt talál róla.

A nő a fentiek mellett a Házasság első látásra című műsorban is szerepelt, ismerős lehet tehát a tévézőknek.

RTL

Az Ivi Angel néven is ismert nő ellen elfogatóparancs volt érvényben: a police.hu nyilvánosan elérhető adatai szerint ugyanis 2023. augusztus 21-e óta - csalás miatt - körözték.

A nő Ivi Angel néven is ismert Forrás: Youtube

Szerda reggelre azonban lekerült a rendőrség körözési listájáról Némethyová Ivett, aki ellen hétfőn adott ki elfogatóparancsot a X. kerületi Rendőrkapitányság. A rendőrság sajtóosztálya a Blikknek megerősítette, hogy valóban eltávolították a körözési listáról, arról azonban nem adhattak ki információt, hogy miért került le az oldalról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!