A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, lesz-e eljegyzés Csocseszéknál

Csocsesz (Kiss Attila) zenész és barátnője, otthonukban., Image: 737772903, Fotó: Olajos Piroska
Angi és Csocsesz
Vágólapra másolva!
Egy éves évfordulóját ünnepelte Csocsesz és párja, Angi, akik elárulták, hogy tervezik-e komolyabbra fordítani a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

Továbbra is nagy a szerelem Csocseszéknél, akik épp egy évvel ezelőtt találtak egymásra és bár nem olyan hosszú idő, de már sok mindent átéltek közösen.

„Nagyon érdekes, hogy nem érzem az idő múlását, mert annyira jól megvagyunk"

– mondta a Borsnak az énekes.

Forrás: Csocsesz Facebook-oldala/Olajos Piroska

„Egy kedves barátomnak Csíkszépvízen van háza és időközönként eltölt ott néhány napot. Korábban beszéltük, hogy ha lesz majd hó, akkor feltétlenül kimegyünk. Szerencsénkre pont úgy jött ki a lépés, hogy el tudtam szabadulni, amikor hívott. Egy baráti társasággal voltunk kint, akiket tizenöt éve ismerek. A gyönyörű, havas tájat quadon fedeztük fel, ültünk lovas szánon és a hószánt is kipróbáltuk. Utóbbit nem mi vezettük, azt nem vállaltam volna be, mert nagy sebességet képes elérni, Angiék például százhússzal mentek" – tette hozzá Csocsesz, aki azt is elárulta, eljegyzi-e Angit.

Köztünk egyébként is olyan szoros a kapcsolat és úgy szeretjük egymást, hogy ennek nincs jelentősége. Ez nem azt jelenti, hogy ellene vagyunk, ha idővel úgy érezzük, teszünk majd érte..." – zárta az énekes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!