Király Viktor teljesen összetört a megromlott házassága miatt

Király Viktor eljegyezte barátnőjét, Virág Anitát: íme, a gyűrű
Király Viktor és Virág Anita
Vágólapra másolva!
Király Viktor egyre nehezebben tudja nélkülözni a kisfiát és a feleségét. Kiderült, hogy lassan már belebetegszik a ténybe, hogy megromlott a házassága.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és Virág Anita házassága három év után válságba került. Az édesanya el is költözött a családi házból, az énekes pedig próbál mindent megtenni azért, hogy újra sínen legyen a kapcsolatuk. Nehezen éli meg ezt az időszakot, hiányzik neki a kisfia és a párja, de próbálnak közös programokat is szervezni, hogy gyermekük minél kevesebbet észleljen az elhidegülésükből.

Az énekes elmondása szerint közös nyaralást terveznek majd a családdal, igen ám, viszont kedvese nélküle utazott el nemrég egy hotelbe, hogy kikapcsolódjon a kisfiukkal.

A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban. Többet nem szeretnék mondani, mert Anitával abban maradtunk, hogy csendben akarjuk ezt intézni" - nyilatkozta a problémáikkal kapcsolatban.

Forrás: Instagram/Király Viktor

Az ismerőseik, barátaik és a család is hallgatnak arról, mi lehet a közeljövőben a sztárpár sorsa. Annyit viszont leszögezett egy közeli barátjuk: még mindketten hordják a jegygyűrűjüket.

Ha rajtuk múlik, soha nem derül ki, gondjaik vannak" - ecsetelte a Storynak, majd hozzátette, mennyi esélyt lát arra, hogy a viszonyuk rendeződik.

"Ezt csak ők tudhatják, de az biztos, hogy ez a felhajtás nem tesz jót nekik. Viktor egy nagyon érzékeny ember, akinek a mindene a családja, és már-már belebetegszik ebbe az egészbe. Biztos vagyok benne, hogy amíg lát esélyt a megoldásra és a boldogságra, nem fogja feladni, hogy egyben tartsa a családját" - hangsúlyozta ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről