Meghalt Lance Reddick

Lance Reddick Visits The IMDb Show GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal FASHION
STUDIO CITY, CALIFORNIA - JUNE 19: Actor Lance Reddick visits 'The IMDb Show' on June 19, 2019 in Studio City, California. This episode of 'The IMDb Show' airs on July 18, 2019. Rich Polk/Getty Images for IMDb/AFP (Photo by Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Halálának oka egyelőre tisztázatlan.
Vágólapra másolva!

A TMZ értesülései szerint mghalt Lance Reddick, akit olyan produkciókban láthatott a néző, mint a Drót, a Resident Evil, A rejtély, a John Wick-filmek, a Harry Bosch – A nyomozó, a Godzilla Kong ellen vagy az Amerikai Horror Story.

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Rich Polk

A rendőrségi források a TMZ-t arról informálták, hogy Lance holttestét péntek reggel 9:30 körül találták meg Studio City-i otthonában. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, de rendvédelmi források szerint nem történt gyilkosság.

A színész a John Wick franchise negyedik részének sajtókörútján vett részt, és a jövő héten Kelly Clarkson műsorában vendégszerepelt volna.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről